Spring naar content

Betaalbaar wonen

Dat iedereen een thuis heeft en daarvoor een juiste prijs betaalt; dat vinden we belangrijk bij Trivire. Dit begint bij huurprijzen die passen bij de portemonnee van onze huurders. Daarom is het bijvoorbeeld belangrijk dat we goed kijken bij welke huurprijs huurders nog huurtoeslag kunnen aanvragen.

Het bepalen van die huurprijzen voor onze woningen doen we niet alleen. Samen met onze huurders, de Huurders Participatieraad Trivire, budgetcoaches en het Nibud kijken we welke huurprijzen passend zijn. 

Wonen brengt natuurlijk meer kosten met zich mee dan alleen de huurprijs. Denk bijvoorbeeld aan heffingen voor afval of energiekosten. Samen met onze maatschappelijke partners onderzoeken we of de prijzen voor die diensten nog kunnen worden aangepast. En bij Trivire verduurzamen en verbeteren we onze woningen, zodat huurders minder geld kwijt zijn aan energiekosten.

Kortom: met elkaar zorgen we ervoor dat wonen betaalbaar blijft voor iedereen die van Trivire huurt. Dat vinden wij van betekenis zijn!

betaalbaar wonen