Spring naar content

Financieel maatwerk

Bij Trivire vinden we het belangrijk dat iedereen een huis vindt, maar vooral ook dat dit vervolgens een thuis wordt en blijft. Daarom zetten we ons iedere dag weer in voor die huurders die ons het hardste nodig hebben. Omdat iedere bewoner en iedere situatie anders is, bieden we maatwerk. Ook financieel.

Door bijvoorbeeld een echtscheiding, het overlijden van een partner of een verlaging van het inkomen kan een bewoner soms de huur niet meer betalen. Wij zetten dan alles op alles om te zorgen dat de bewoner in zijn of haar huis kan blijven wonen. Ook staat er een budgetcoach klaar om te helpen en we kunnen een tijdelijke huurverlaging bieden. Om extra deurwaarderskosten te voorkomen, stappen we van het standaard-incassoproces af en houden we dossiers langer aan. Kortom, we denken graag mee over een oplossing.

Om te zorgen dat iedereen in een passende woning woont, gaan we er in 2022 alles aan doen om het aanbod van woningen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de vraag naar woningen. En we kijken ook in 2022 of de woningen worden verhuurd aan de mensen die er het beste bij passen. De woning moet bijvoorbeeld betaalbaar zijn en passen bij de samenstelling van het huishouden. Ook is de prijs van de woningen afgestemd op de mogelijkheid voor huurtoeslag.

betaling