Spring naar content

Organisatie van de toekomst

Om de huurders nu en in de toekomst op de beste manier te helpen, hebben we goede medewerkers nodig. We kunnen zelfs niet zonder! In 2020 hebben we daarom een personeelsplan opgesteld met vragen als: waar staan we nu en waar willen we over twee jaar staan? We hebben hierin inmiddels al een paar mooie stappen gezet.

Dit jaar gaan we ons meer inzetten om te zorgen dat onze medewerkers nog meer mee kunnen gaan met de veranderingen bij Trivire, in de wijken en in de maatschappij. Ook zetten we ons in om te zorgen dat onze medewerkers het goed bij ons hebben en daardoor lang bij ons willen blijven werken. En we zorgen nog beter dat alle collega’s precies weten waar Trivire voor staat en wat daar allemaal bij hoort. Uiteraard is hierbij de belangrijkste regel dat de huurder altijd centraal staat.

Daarnaast kunnen we niet zonder onze maatschappelijke partners. Samen kunnen we namelijk nog meer voor de huurders in de Drechtsteden betekenen. Deze samenwerking blijven we dan ook constant verbeteren en uitbreiden.